top of page

Over

BenQi 

BenQi is een praktijk in de Traditional Chinese Medicine (TCM). In de behandelingen wordt, afhankelijk van het type klacht, gebruik gemaakt van massagetechnieken, waardoor qi- en bloedstagnaties opgelost worden en een vrije doorstroming ontstaat.

BenQi is ontstaan vanuit de gedachte dat het veelal niet nodig is dat mensen rond blijven lopen met klachten. Klachten die we inmiddels zo gewoon zijn gaan vinden dat we ze niet meer opmerken of waarvan gezegd wordt dat we er maar mee moeten leren leven. 

De Chinese geneeskunde heeft een ingewikkeld diagnostisch systeem, maar met een goede diagnose heeft de TCM zich al duizenden jaren bewezen. Sandra heeft, onder begeleiding van docenten, al vele diagnoses op cliënten mogen doen tijdens haar opleiding Tuina (Academie BoYi). Met deze kennis en ervaring heeft ze goede resultaten mogen bereiken bij haar cliënten.

behandelkamer1.jpg
Ervaring

"Wie in het dal blijft ziet nooit de andere kant van de berg."

Mijn reis is een lang tijd geleden begonnen, maar in 2015 heb ik de weg van de Chinese geneeskunde gevonden. En voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd. Er is nog zoveel te leren.....

Qualifications

2022

Pediatrie: de behandeling van kinderen in de TCM

2022

Chi Nei Tsang (orgaanmassage) - Tamashi Trainingen

okt 2021

Shonisin kinderacupunctuur - ICZO

sept-dec 2020

Chi Nei Tsang (orgaanmassage) - Total Health

sept-dec 2020

Westerse Medische Basiskennis (PLATO) - NTI

2019 - 2020

Acupunctuur - Academie BoYi Zoetermeer

2015 - 2019

Tuina Therapie - Academie BoYi Zoetermeer

2015- Present

QiGong - Long Teng Taiji -  Zoetermeer

06116780_NL_12.jpg
bottom of page